Marian Dima

Petrolistul Boldeşti – gruparea prahoveană cel mai bine cotată sezonul trecut (când a evoluat în liga a III-a) ar avea şansa, dacă doreşte, să rămână în eşlonul trei valoric, de unde a retrogradat! Modalitatea – ocuparea locului vacanta rămas în seria a II-a, după retragerea celor de la Dinamo II, „satelitul” alb-roşiilor având şanse minime să mai continue competiţia, motiv pentru care a şi împrumutat majoritatea jucătorilor la alte echipe din diviziile B şi C.
Fiind „prima sub linie”, „Boldeştina” ar putea să rămână la acest nivel – al eşalonului trei, dacă ar dori, dar, deocamdată, la Boldeşti nici nu se ia în calcul o asemenea variantă!
Practic, jucătorii experimentaţi au fost lăsaţi să plece „liberi de contract”, în acest moment, antrenorul Marian Ilie având „creionat”, pentru participarea în primul eşalon judeţean, doar un lot de 8-9 jucători, incluzând aici şi jucătorii promovaţi de la grupa de juniori a Boldeştiului! „Ne întâlnim pe 11 iulie, când vom avea reunirea, până atunci cred că va fi şi o discuţie cu cei care au susţinut echipa, domnul primar Bucuroiu şi Mihai Nicolescu, de la Schela Boldeşti, cu speranţa că vom reconstrui echipa. Nu ştiu însă ce va fi, nici la Liga A, iar despre Liga a III-a chiar nu ar avea rost să vorbesc. Sunt în discuţii pentru câţiva jucători tineri, aflaţi în ultimul an de juniorat sau la final de juniorat, pentru a forma echipa, mai ales că pe 9 august ar trebui să jucăm în Cupa României, dar este prematur să discutăm, atâta timp cât nu ştiu clar pe ce ne bazăm” – spune antrenorul Marian Ilie.