V. Stoica

Marian Apostol, primarul ales al comunei prahovene Dumbrava, în urma alegerilor desfăşurate în 11 iunie, a depus ieri jurământul de învestire în funcţie, în prezenţa reprezentanţilor Instituţiei Prefectului şi ai Consiliului Judeţean Prahova. “Îmi doresc să facem o echipă şi să începem să colaborăm pentru binele comunei”, a declarat noul primar al comunei Dumbrava, Marian Apostol, care a câştigat detaşat alegerile parţiale desfăşurate în luna iunie. “Acest mandat este continuarea activităţii fostului primar Nicolae Bunea”, a precizat noul primar al localităţii, care a deţinut neîntrerupt funcţia de secretar al comunei timp de aproape 20 de ani.
Printre proiectele pe care doreşte să le propună consilierilor locali noul primar se regăsesc introducerea canalizării în mai multe sate din comună, rezolvarea problemei asfaltării străzilor, dar şi sprijinirea educaţiei şi a cultelor religioase.
Parteneriatele cu Consiliul Judeţean şi atragerea fondurilor europene par să fie singurele soluţii pentru dezvoltarea comunei Dumbrava, având în vedere bugetul local redus.
Pe de altă parte, edilul din Dumbrava a pus gând rău poliţiştilor locali, afirmând că nu este mulţumit de modul în care aceştia îşi fac datoria. Şi organigrama Primăriei Dumbrava va fi luată la puricat la următoarea şedinţa a consilierilor locali, fiind posibile modificări majore care vor fi propuse spre aprobare aleşilor de către noul edil.