V. S.

Consilierii locali ai comunei Dumbrava au aprobat în unanimitate, la sfârșitul săptămânii trecute, două proiecte de hotărâre referitoare la îmbunătățirea infrastructurii rutiere a localității. Primul proiect a vizat completarea patrimoniului public al comunei cu mai multe drumuri locale, străzi care figurau până acum drept ulițe laterale, dar pe care s-au construit mai multe case în ultimii ani, fiind acum nevoie de modernizarea intrastructurii rutiere.
Prin a doua hotărâre, consilierii locali au aprobat indicatorii tehnico-economici ai investiției prin care vor fi asfaltate zeci de drumuri sătești și comunale de pe raza localității Dumbrava. “Am transmis Consiliului Județean Prahova o adresă prin care solicităm continuarea parteneriatului privitor la asfaltarea drumurilor și pentru partea de execuție a lucrărilor, având în vedere că am avut un parteneriat privind finanțarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic”, a declarat noul primar al comunei Dumbrava, Marian Apostol, care a făcut apel la consilierii locali din toate partidele să susțină pentru finanțare, în fața reprezentanților Consiliului Județean, proiectele care au nevoie de fonduri.
De altfel, prezent la ședința de învestire în funcție a primarului ales în urma scrutinului din 11 iunie, vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Vasile Pătrașcu, a declarat că edilul din Dumbrava va avea tot sprijinul autorității județene pentru realizarea obiectivelor pe care le propune, împreună cu consilierii locali.
19 drumuri locale vor fi asfaltate într-un interval de 24 de luni, cele mai multe fiind străzi din satul Dumbrava (nouă), urmate de cele din Ciupelnița (cinci), patru din Cornu de Sus și un drum sătesc din Zănoaga.