Marcel Marin, Bogdan Chitic

Liga B Prahova la minifotbal şi-a desemnat laureatele, la începutul acestei săptămâni, atunci când s-au desfăşurat ultimele partide ale sezonului 2016-2017. Royal Ploieşti a devenit campioana eşalonului secund, la capătul unui parcurs foarte bun în care a înregistrat 27 de victorii, o remiză şi doar două înfrângeri, având, la final, un avans de şapte puncte faţă de următoarea clasată, Pogal. Aceasta din urmă şi ocupanta ultimei trepte a podiumului, Antz, şi-au asigurat şi ele prezenţa pe scena primei divizii minifotbalistice din Prahova, din sezonul viitor.
Campioana Royal Ploieşti a încheiat întrecerea în stil de mare campioană, după ce a învins-o, în ultima etapă, cu un categoric 8-2 pe Zenit, prin golurile lui Georgian Condrea (4), Ricardo Constantinescu (2), Mario Nicolae şi Bogdan Chelan, ambele reuşite ale adversarei fiind realizate de Marius Pană. De altfel, campioana Royal Ploieşti a beneficiat de cea mai prolifică ofensivă, cu 169 de goluri marcate, şi de cea mai solidă apărare, cu doar 51 primite, la chiar primul an de la înfiinţare.

R P
Premierea a fost efectuată de conducătorul Ligii de Minifotbal Prahova, Răzvan Dincuţă, şi a constat în cupe, diplome şi medalii acordate învingătorilor, iar asistenţa medicală a fost asigurată, pe tot parcursul competiţiei Ligii B, dar şi al celorlalte întreceri „adiacente”, de doctorul Mihai Eftimie.
Lotul formaţiei campioane Royal Ploieşti: Adrian Popescu – Ricardo Constantinescu, Robert Mălescu, Marius Roşu, Cristian Stănescu, Cristian Stan, Mario Nicolae, Laurenţiu Dobre, Georgian Condrea, Bogdan Chelan, Florin Ion, Cătălin Pipoiu. Antrenor: Cristian Stănescu.
Liga B de Minifotbal Prahova, Clasament
1. Royal Ploieşti 82 puncte
2. Pogal Almax 75 puncte
3. Antz 63 puncte
4. Merlin 59 puncte
5. MFC Inoteşti 52 puncte
6. WiBo Ploieşti 51 puncte
7. Zenit 45 puncte
8. MFC Chimistul Grafex 44 puncte
9. Old-Boys Băicoi 43 puncte
10. Viitorul Ploieşti 33 puncte
11. Club Valea Ursu Autoserv 31 puncte
12. Signal Club 31 puncte
13. Lotus 30 puncte
14. Energy 27 puncte
15. AS Vital 9 puncte
16. Matizon 9 puncte