Bogdan Chitic

Păstrând reţeta anului trecut, atunci când Mihnea Popescu, pe atunci component al echipei de baschet „U14” de la CSU Ploieşti, a fost premiat pentru rezultatul obţinut la proba de matematică din cadrul Evaluării Naţionale, şi de această dată managerii Clubului Sportiv Universitar au avut grijă să-şi recompenseze jucătorii cu cele mai bune rezultate la examenele şcolare.
Astfel, „căpitanul” formaţiei „U16”, Dragoş Iliescu, şi colegii săi, Andrei Tudorache şi Alexandru State, cu toţii cu medii de peste 9.50 la Evaluarea Naţională, din acest an, au primit invitaţia preşedintelui secţiei de baschet din cadrul CSU Ploieşti, Ionuţ Urzeală, de a petrece câteva ore împreună, ieri după-amiază. Cei trei jucători au vizitat un circuit de karting din Bucureşti, unde au „rulat în viteză” pe pistă, iar seara au luat cina la Restaurant „Taverna Sârbului”, din Capitală.
„Prin amabilitatea sponsorului nostru, Proleasing, dar şi a altor două persoane care nu doresc, însă, să-şi dezvăluie identitatea, am reuşit, şi în acest an, să le oferim câteva momente plăcute jucătorilor noştri care ne-au făcut mândri nu doar pe terenul de baschet, în ultimul sezon, ci şi prin rezultatele avute la examenul de Evaluare Naţională. Astfel, am putut orchestra o după-amiază relaxantă pentru băieţii noştri, care se pregătesc, acum, pentru o nouă etapă în viaţa lor, şi anume ciclul liceal, dar şi pentru o nouă ediţie de campionat la „U16” de la care nutrim speranţe de accedere la turneul final”, ne-a declarat preşedintele Ionuţ Urzeală.
Echipele de baschet „U14” şi „U16” ale Clubului Sportiv Universitar Ploieşti îşi vor relua pregătirile pentru noul sezon la jumătatea lunii august.