Aflată printre manifestările prilejuite de Ziua Comunei Brazi – care se serbează de Sfânta Maria, competiţia fotbalistică dotată cu Cupa Comunei Brazi s-a desfăşurat sâmbătă, trofeul pus în joc revenind echipei gazdă.
Turneul de fotbal rezervat juniorilor ”A”, dotat cu trofeul ”Cupa Comunei Brazi” – competiţie ajunsă la a VII-a ediţie – a fost câştigat de echipa locală, CS Brazi, formaţia pregătită de Nicolae Şerban impunându-se în finala mare cu 3-1 în faţa celor de la Progresul Drăgăneşti, în timp ce locul 3 a revenit echipei Astra, după victoria, scor 1-0, în faţa celor de la Prahova Tg. Vechi.
Premiile individuale ale competiţiei au revenit următorilor jucători – Stoica Andrei (Prahova Tg. Vechi) – 12 ani, premiul pentru cel mai tânăr jucător, Brăilă Iulian (Astra, fost câştigător al premiului de cel mai bun fotbalist al Cupei Moş Crăciun, în 2015) – premiul pentru cel mai tehnic jucător, Iancu Gabriel (Progresul Drăgăneşti) a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului, iar jucătorul echipei gazdă, CS Brazi, Ilie Marius, cu 4 goluri marcate, a fost desemnat golgheterul competiţiei.
De amintit că, astăzi, Sala Polivalentă Brazii de Sus găzduieşte, începând cu ora 9.00, Cupa Comunei Brazi la handbal (turneu rezervat juniorilor III), alături de CS Brazi urmând să participe la întrecere echipele similare ale cluburilor Steaua Bucuresti, Tricolorul Breaza şi CSO Mizil.