Petre Apostol

La conferinţa de presă organizată, miercuri, la sediul Primăriei Ploieşti cu ocazia desfăşurării Campionatelor Naţionale de Gimnastică la Sala „Olimpia”, programate săptămâna viitoare, reprezentanţii municipalităţii au comis o gafă incredibilă, având în vedere că ei s-au ocupat de materialele de publicitate, aşa cum au ţinut, în mod special, să afirme.
Pe afişul competiţiei era trecută poza unei gimnaste, dar nu de la proba artistică, ci de la… ritmică. Ce şi-o fi spus în minte noua preşedintă a forului naţional de gimnastică, Andreea Răducan, nu se ştie, dorind să păstreze diplomaţia în toate declaraţiile sale. Cert este că federaţia a publicat, ieri, un afiş corectat al competiţiei, pe pagina sa oficială a unei reţele de socializare.
Culmea este că la Ploieşti s-au organizat şi campionate de gimnastică ritmică, dar oficialii municipalităţii nu s-au obosit, în acel caz, să ofere sala gratuit sau să realizeze materialele publicitare. În cel din urmă caz, cu siguranţă este mai bine, deoarece cine ştie ce gafe mai comiteau!