Astra II – Atletic Bradu 0-0

Stadion: „Astra” – Ploieşti. Spectatori: circa 100. Au marcat: –
Astra 2: Nedelcovici – Mihăilă (70 Nicorescu), Popescu, Vârtej, F. Ioniţă – Banu (70 Gherasim), Pahonţu (cpt), Şerban (83 Barîcă) – A. Ioniţă, Kalaitan (46 Khalil), Dr. Gheorghe. Antrenor: Marius Măldărăşanu.
Atletic: Drăguşin – A. Marin, Din, Şerban, Achim – Preda (83 I. Constantin), Piscanu, Golban (cpt) (70 C. Tănase), G. Jenaru (57 Marcu) – G. Jenaru, Tănăsescu (63 Trache). Antrenor: Adrian Popescu.
Avertismente: Mihăilă (12), Dr. Gheorghe (31), Pahonţu (43), F. Ioniţă (59), Vârtej (65) / Piscanu (28), Golban (35), C. Soare (44 – pe banca de rezerve), G. Jenaru 856), A. Marin (70).
Au arbitrat: Vasile Buzea – Aurelian Ţoie (Bucureşti), Marian Istrate (Buftea).
Observatori: Ion Filip (Slatina), Florin Craioveanu (Bucureşti).
Jucătorul meciului: Cristian Nedelcovici.

Astra 2 şi Atletic Bradu au oferit un meci echilibrat, cu multă voinţă şi mai puţine reuşite.
Gazdele, cu un lot foarte tânăr, din care au lipsit câţiva jucători şi fără vreun „ajutor” de la prima echipă, care, în aceeaşi zi a jucat la Braşov un amical cu Sepsi (scor 0-0), au repetat egalul fără goluri într-un meci sub aşteptări, ca spectacol, în care organizarea defensivă a fost pe primul plan, în ambele tabere!
„Satelitul” Astrei a construit mai mult, a avut o posesie superioară, dar s-a apropiat în puţine rânduri de poarta adversă, unde Drăguşin aproape că nu avut de lucru. La această desfăşurare a meciului a contribuit şi o oarecare stare de nervozitate, centralul partidei fiind nevoit să împartă cartonaşe cu nemiluita, justificat, în ambele tabere, ocaziile de gol numărându-se, cu greu, pe degetele de la o mână! Dragoş Gheorghe – scăpat în flancul drept, în prima repriză, a pasat în marginea careului mare pentru şutul lui Banu, care nu a nimerit „ţinta”, aceasta fiind cea mai importantă ocazie a primei părţi. Chiar dacă, la pauză, antrenorul Marius Măldărăşanu l-a aruncat în joc şi pe Mark Khalil, care tocmai venise de sub comanda lui Edward Iordănescu, ocaziile importante au lipsit, oaspeţii fiind cei care, pe final, au avut două situaţii rarisime – prima, prin Gabriel Jenaru, blocat de Nedelcovici, a doua, incredibilă, chiar în prelungiri, când portarul Astrei a reuşit să scoată mingea de pe linia porţii, după un corner, iar Fabian Ioniţă a reuşit să îndepărteze pericolul unui gol nemeritat în dreptul oaspeţilor.
S-a terminat 0-0, iar Astra 2 speră ca, de săptămâna aceasta, odată cu deplasarea de la Mioveni, să „spargă” gheaţa la capitolul goluri marcate, până la acel moment fiind aşteptate şi câteva „forţe proaspete” în lot, Radu Chiriac urmând să revină de la Naţionala Under 18 a României, cu care se află în turneu în Suedia, iar Sebastian Culda (Unirea Alba Iulia) va fi şi el legitimat. Desigur, pot apărea şi primele „semnale” dinspre lotul condus de Iordănescu, astfel că „satelitul” ar putea căpăta consistenţă.