Petrolistul Boldeşti, liderul primului eşalon judeţean, a pierdut primele puncte, în runda a patra, “Boldeştina” remizând, scor 1-1, în derbiul Văii Teleajenului, cu CSO Văleni. A fost prima deplasare din acest sezon pentru elevii lui Marian Ilie, care a coincis cu acest egal.
De acest rezultat a profitat CS Blejoi, care şi-a revenit rapid după eşecul de la Boldeşti, de runda trecută, printr-o victorie într-un alt derbi al orgoliilor în Liga A Prahova, cel cu CS Păuleşti, încheiat cu scorul de 3-1 pentru elevii lui Răzvan Vlad, decisiv pentru echipa gazdă fiind aportul fundaşului central Ionuţ Filip, cel care a marcat de două ori pentru echipa sa, într-un meci nelipsit de evenimente, oaspeţii contestând arbitrajul.
O surpriză majoră a etapei de la finele săptămânii trecute s-a consemnat la Plopeni, vineri seară, acolo unde echipa gazdă, CSO, a pierdut în faţa Tricolorului Breaza, scor 2-1. A fost primul meci la Plopeni, ca antrenor secund, al fostului international Pompiliu Stoica, “ajutor” al lui Nouraş Nicorescu, la acest moment, “Pompilică” urmând să se ocupe şi de compartimentul juvenil la clubul din Plopeni, unul care, cândva, chiar avea un nume la juniori, dar care acum aproape că nu contează ca pepinieră proprie.
Tot după această rundă, de consemnat faptul că Unirea Urlaţi şi Unirea Teleajen iau primele lor puncte în acest sezon de Liga A, ambele victorioase pe teren propriu, Urlaţiul – trupă preluată din acest sezon de Bucurel Dârman – trecând de revelaţia Coada Izvorului. Astfel, în primul eşalon judeţean, nimeni nu mai are maximum de puncte, după 4 runde, iar la polul opus, doar CS Ceptura are “0” în dreptul ei în clasament!

Rezultatele rundei a IV-a:
CSO Plopeni – Tricolorul Breaza 1-2
CS Blejoi – CS Păuleşti 3-1
CSO Teleajenul Vălenii de Munte –
Petrolistul Boldeşti 1-1
Unirea Urlaţi –
CS Măneşti Coada Izvorului 2-1
AFC Brebu – Petrolul 95 Ploieşti 1-0
Unirea Teleajen – CS Ceptura 4-1
CS Cornu – CSO Măgura Slănic 3-1
Avântul Măneciu – AFC Băneşti-Urleta 1-1