După un start de sezon în care părea că Petrolistul Boldeşti este “numărul unu”, fapt confirmat la acel moment inclusiv de victoria în derbiul cu CS Blejoi, iată că, după alte câteva runde, rolurile s-au inversat.
Blejoiul nu a mai făcut niciun pas greşit, în schimb “Boldeştina” s-a tot împiedicat şi etapa trecută am consemnat schimbarea liderului într-o competiţie judeţeană care îşi caută “modele”, lideri şi puncte de atracţie “post Petrolul”.
Etapa din acest weekend începe astăzi cu meciul de la Plopeni, unul interesant din anumite puncte de vedere (va fi redebutul lui Daniel Chiriţă, la echipa unde este şi patron – Petrolul 95, după ce a reziliat contractul cu FC Petrolul acesta a decis să joace chiar la echipa pe care o susţine, alături de Costin Ene şi unde sunt legitimţi şi mulţi jucători “ex-plopenari”). Apoi, mâine, liderul din Blejoi are parte de un meci care vine cum nu se poate mai bine pentru păstrarea poziţiei de lider în clasament – cu CSO Măgura Slănic, joc în care gazdele sunt mari favorite în faţa noii promovate.
Capul de afiş al etapei poate fi considerat jocul de la Măneciu, de duminică dimineaţă, formaţia gazdă – Avântul, una experimentată, în creştere de formă (a reuşit remize consecutive cu mult mai “pretenţioasele” Băneşti şi Boldeşti) – primeşte vizita celor de la CS Păuleşti, joc care este, de ani buni, un “derbi clasic” al Ligii A Prahova.

Iată programul complet al etapei:
vineri, 22 septembrie, ora 17.00
CSO Plopeni – Petrolul 95 Ploieşti
sâmbătă, 23 septembrie, ora 11.00
CS Blejoi – Măgura Slănic
Teleajen Văleni – Tricolorul Breaza
ora 17.00
AFC Brebu – Unirea Urlaţi
Unirea Teleajen – FC Băneşti
duminică, 24 septembrie, ora 11.00
CS Cornu – CS Măneşti Coada Izvorului
Avântul Măneciu – CS Păuleşti
CS Ceptura – Petrolistul Boldeşti