Bogdan Popescu, baschetbalist cu vastă experienţă, unul dintre jucătorii de bază care au îmbrăcat tricoul galben-albastru în sezonul trecut, revine la BC CSU Sibiu. Bogdan Popescu, jucătorul român născut pe 27 noiembrie 1978 şi care măsoară 2.00 m, revine la Sibiu, după ce în primele etape ale acestui sezon a jucat pentru nou-promovata Timba Timişoara.
”Mă bucură enorm faptul că sunt, din nou, parte din echipă. Mi-am dorit foarte tare să mă întorc şi să fac parte din cea mai frumoasă familie din baschetul românesc. Mulţumesc tuturor care au făcut acest lucru posibil şi, nu în ultimul rând, mulţumesc fanilor care m-au dorit înapoi. Hai CSU, la cât mai multe victorii!”, a spus Bogdan Popescu.
”Prin acest transfer reuşim să completăm lotul, pe un post unde eram descoperiţi. Bogdan este un jucător care a demonstrat cât de important este pentru echipă şi în care avem mare încredere. Staff-ul tehnic şi managementul BC CSU Sibiu îl apreciază extrem de mult şi ştim că este unul dintre preferaţii suporterilor echipei noastre. Dincolo de performanţele din teren, Pope este un jucător extrem de important în coeziunea echipei. Suntem siguri că se va integra rapid în noua configuraţie a echipei”, a spus Horaţiu Floca, director BC CSU Sibiu.
În sezonul trecut, Bogdan Popescu a evoluat în 39 de meciuri şi a acumulat medii statistice de 12,5 puncte, 4,6 recuperări şi 1,2 pase decisve