Marcel Marin, Bogdan Chitic

În pragul Sărbătorilor de Iarnă, fotbaliştii liderului Ligii a III-a, Petrolul Ploieşti, alături de staff-ul tehnic al echipei şi-au făcut timp pentru a aduce o rază de speranţă pe feţele unor copii dintr-un centru social din judeţ. Vineri, la ora prânzului, „galben-albaştrii” s-au deplasat la Urlaţi pentru a le face o vizită micuţilor de la Centrul de Zi „Sfântul Stelian”. Întâmpinaţi cu colinde, Claudiu Tudor şi coechipierii săi le-au oferit cadouri copiilor proveniţi din familii defavorizate, schimbând şi câteva pase, în cadrul unui joc, pe terenul sintetic al cochetului centru.lupi - Urlati
Coordonat de preotul Radu Manuel Mihail, Centrul de zi pentru copii „Sfântul Stelian”- Fundaţia Bucuria Ajutorului oferă servicii de tip after-school, meditaţii şcolare şi consiliere pentru 35 de copii din Parohia Valea Crângului, care provin din familii cu dificultăţi financiare, monoparentale şi cu mai mulţi copii. Centrul se întinde pe un spaţiu generos şi cuprinde săli de studiu, birouri, o bucătărie complet mobilată şi utilată, cantină pentru servirea meselor, spalătorie, un teren de minifotbal, dar şi o grădină cu pomi fructiferi şi o zonă de activităţi recreative.
La acţiunea de la Urlaţi au participat majoritatea fotbaliştilor Petrolului, aflaţi la Ploieşti pe perioada Sărbătorilor de Iarnă, alături de preşedintele Cristi Vlad, vicepreşedintele Octavian Grigore şi delegatul clubului, Costel Ilie.