F.T.

0 persoană bănuită că l-ar fi înjunghiat în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un bar, pe un tânăr în vârstă de 23 de ani, în urma unei altercații, a fost reținută, ieri, de către polițiștii prahoveni. De asemenea, alte două persoane, care ar fi fost implicate în conflictul în urma căruia victima a ajuns la spital, au fost plasate sub control judiciar pentru 60 de zile.
Motivul pentru care s-a luat măsura reținerii presupusului agresor a fost comunicat de către IPJ Prahova prin faptul că “medicul legist a constatat că leziunile ( pe care le-a suferit partea vătămată – n.n.) au pus în primejdie viața victimei. În consecință, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova a dispus reținerea agresorului pentru tentativă de omor, tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”.
În legătură cu luarea măsurii controlului judiciar pentru ceilalţi doi bărbați, aceasta a fost motivată, de către același procuror de caz, prin “tulburarea ordinii și liniștii publice”.
Reamintim că în noaptea de sâmbătă spre duminică, aproape de ora 4, oamenii legii au fost chemați să intervină pentru aplanarea unui scandal care era în plină desfășurare într-un bar din zona de Sud a Ploieștiului, în zona Barierei București.
În urma conflictului, un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Judeţean Ploieşti, cu plăgi în zona abdominală, după ce ar fi fost tăiat cu cuţitul de către unul dintre protagoniştii implicaţi în altercaţie.