De câteva zile, în spaţiul virtual, pe o reţea de socializare, a apărut o pagină nouă, „la comandă”, mesajul fiind simplu: „Desfiinţaţi CSM Ploieşti!”
Acum, studiind un pic materialele postate, inclusiv câteva link-uri din suplimentul sportiv al acestui ziar, se poate forma „o idee” privind… direcţia acestei pagini, anume, o „presiune suplimentară” pusă pe actualul director, Silviu Crângaşu, care se apropie de momentul în care , vrea, nu vrea, va trebui să suporte „consecinţele” un război politic, fără legătură cu sportul!
Acum, nu ştim cine a fost iniţiatorul acestei pagini, „ONG”-ul care a avut această idee, dar, îi invităm să facă o incursiune în trecutul un pic mai îndepărtat, măcar cel al directorilor precedenţi, Cezar Stoichiciu şi Luminiţa Albu, deşi, se vor găsi lucruri interesante şi în alte mandate. Dacă nu cumva, cel care a făcut pagina respectivă nu face „parte” exact din grupul celor care au … trăit bine, în acele „domnii”, când „mentenanţele, contractele de reclamă şi serviciile” erau la putere!
Oricum, ideea merită discuţii ample, la ce se vede acum în sportul ploieştean „cesemist“, în raport cu bugetele tocate, an de an!