Marian Dima

Juniorii B care au reprezentat AJF Prahova la faza I naţională a campionatului juniorilor U17, rezervat câştigătoarelor întrecerilor judeţene – AS Viitorul Fortuna 2015 Breaza (foto) au reuşit calificarea în faza a II-a a competiţiei, după ce au eliminate echipa campioană a judeţului Ilfov – Voinţa Buftea! Au fost două rezultate de egalitate, 1-1 la Breaza, respectiv 2-2, în retur, la Buftea, golurile marcate în deplasare de elevii lui Marius Vişan, în jocul de sâmbătă seara, cântărind decisiv în calificare. Cele două reuşite ale lui L. Dinu au adus calificarea, una obţinută în condiţii speciale, prahovenii având mai multe indisponibilităţi în echipă, astfel că au avut pe raportul de joc doar 13 jucători! Neacşu, Diaconu, Gheorghe, Drăghiceanu, Alecu, Dinu, Şerban, Ştefanoiu, Dumitrache, Cârstian, Dogaru (cpt) au fost titularii lui Vişan, pe parcurs intrând Barbu şi Neagoe.
Din păcate, reprezentanta judeţului nostru în întrecerea similară a juniorilor A – CS Câmpina, a pierdut calificarea, deşi obţinuse un rezultat promiţător în tur (3-3). Câmpinenii au fost învinşi de Victoria Ţăndărei – campioana de la juniori A a judeţului Ialomiţa, în meciul retur de pe teren propriu, scor 1-0 pentru oaspeţi, astfel că au ieşit, surprinzător, din competiţie, unde, cel puţin în acest joc, aveau statutul de favoriţi cerţi.
Pentru CS Câmpina urmează, la finalul acestei săptămâni, meciul cu Unirea Urlaţi – finala Cupei României pentru juniori A, competiţie organizată în premieră de către AJF Prahova, meci programat sâmbătă.