Selecționerul reprezentativei Under 21 a României – Daniel Isăilă și secundul său – prahoveanul Nicolae Constantin au decis să accepte o nouă provocare, părăsind echipa naţională de tineret pentru a semna un contract în Arabia Saudită!
Cei doi şi-au încheiat contractul cu Federația Română de Fotbal pe cale amiabilă, urmând să preia prim-divizionara saudită Al Hazem, grupare care a promovat în această vară în primul eşalon din această ţară! Pentru Isăilă – fost antrenor la Astra (cu care a câştigat Cupa României şi a eliminat Lyon din Europa League) este prima experienţă peste hotare, la fel ca şi pentru Nae Constantin – fostul secund al Petrolului, cei doi lucrând împreună, în cariera lor, şi la Sportul Studenţesc sau ASA Târgu Mureş, fără a mai pune la socoteală perioada în care au fost colegi ca fotbalişti. Alături de cei doi, în Arabia Saudită va merge şi Dumitru Stângaciu – antrenor cu portarii, Nae Constantin nefiind primul prahovean care va lucra în această ţară – Eusebiu Tudor, Ciprian Panait, Mihai Oancea, Valentin Sinescu fiind printre cei care au activat aici, primii doi chiar perioade însemnate de timp!

Vine Răchită la U21?Rachita

În vârstă de 45 de ani, Daniel Isăilă a preluat selecționata U21 în decembrie 2016 și a strâns pe banca acesteia 6 meciuri oficiale, toate în preliminariile Euro 2019. Isăilă lasă echipa neînvinsă în Grupa 8 cu 3 victorii și 3 egaluri și cu șanse de calificarea la turneul final de anul viitor.
Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, în urma consultărilor care vor avea loc în cadrul ședinței Comisiei Tehnice, va înainta președintelui Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, propunerile pentru viitorul selecționer al reprezentativei Under 21, pe lista celor cu care Stoichiţă a discutat fiind şi un alt prahovean, Valeriu Răchită! Posesor al licenţei PRO, Vivi a antrenat ultimul sezon Sportul Snagov, cu care a terminat pe locul 10 în eşalonul secund, în CV-ul său fiind şi o perioadă petrecută ca secund la prima reprezentativă (în mandatul lui Victor Piţurcă).