Începând de astazi, cei 41 de câștigători ai concursului de încadrare a agenților din sursă externă au întregit rândurile I.J.P. Prahova.
Astăzi, conducerea instituției a ținut să le ureze bun venit proaspeților polițiști și să îi asigure că beneficiază de sprijinul echipei în care se vor integra.
Aceștia vor activa în cadrul structurilor de ordine publică din mediul rural.
Pentru început, ei vor pargurge un program de acomodare cu principiile și modul de lucru al structurilor polițienești, prezentându-li-se informații generale din principalele linii de muncă pe care vor lucra.
Ulterior, la data de 11 iulie vor depune jurământul de credință, după care vor fi repartizați la posturile de poliție unde vor activa, pentru a se acomoda cu specificul zonei și activităților pe care urmează să le desfășoare.
Începând cu 25 iulie, noii noștri colegi vor parcurge un stagiu de instruire de 3 luni la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” din Câmpina, de unde îi așteptăm să se revină la posturile lor cât mai pregătiți și determinați să se dedice frumosei profesii pe care și-au ales-o.
Îi felicităm pentru performanța obținută și le dorim să poarte cu demnitate uniforma de polițist!