Petre Apostol

Timp de două zile, 16 şi 17 iunie, la arena „CFR” Iaşi, a avut loc Competiţia Naţională de Popice pentru categoriile de vârstă 10-12 ani (U 12) şi 12-14 ani (U 14), organizată de Federaţia Română de Popice, în colaborare cu Ministerul Tineretului şi Sportului. Printre participanţi s-au regăsit şi 14 copii de la Conpet Petrolul Ploieşti, însoţiţi de Daniela Lăcătuşu, instructor. medalii b
La competiţie au fost prezenţi reprezentanţi de la toate cluburile de profil din ţară, atât la masculin, cât şi la feminin. Gruparea ploieşteană a avut sportivi atât la masculin, cât şi la feminin, însă fetele au obţinut cele mai bune rezultate.
Delia Maria Marin a câştigat competiţia la categoria U14, cu 483 de popice doborâte, în vreme ce colega sa, Ştefania Daria Ioniţă, a obţinut medalia de bronz, cu 462 de popice doborâte. Între cele două sportive ploieştene s-a situat Emese Julia Szabo, de la Electromureş Romgaz Târgu Mureş, cu 468 de popice doborâte.
Aproape de medalii au mai fost şi doi băieţi de la Conpet Petrolul Ploieşti, Eduard Podeanu ocupând locul al patrulea la categoria U12, iar Andrei Popescu situându-se pe a cincea poziţie la categoria U14.
În plus, de menţionat că organizatorii, prin antrenorul federal Remus Antimirescu, au oferit două diplome de excelenţă celor mai tineri participanţi, la băieţi fiind premiat Robert-Gabriel Constantin (10 ani), de la Conpet Petrolul, chiar nepotul fostei antrenoare şi jucătoare a echipei ploieştene, Constanţa Constantin.
De asemenea, câştigătoarea competiţiei la U14, Delia Maria Marin, a fost premiată cu o diplomă de excelenţă şi de către clubul gazdă, CFR Iaşi, pentru cea mai bună performanţă generală obţinută la cele două categorii de vârstă, la feminin.