“Situaţia conflictuală în ceea ce priveşte spaţiile de reclamă şi publicitate din cadrul stadionului „Ilie Oană” poate duce la relocarea meciurilor din sezonul 2018-2019, susţinute de către echipa FC Petrolul Ploieşti, pe un alt teren decât locul de suflet al suporterilor lupilor galbeni” – anunţă site-ul oficial al galben-albaştrilor, care “arată pisica” în ceea ce privește la un subiect sensibil, “încurcat” foarte mult de alţii, aiurea!
Pentru că, mai pe româneşte, CSM-ul (administratorul arenei) a închiriat Petrolului 52 “dreptul de a dispune, conform propriilor nevoi, de spaţiile publicitare din cadrul stadionului, pe toată durata desfăşurarii meciurilor sale pe teren propriu”, dar, în acelaşi timp, a închiriat, în regim de permanenţă, spaţiul destinat amplasarii panourilor publicitare din incinta stadionului „Ilie Oană” – Tribuna Oficială, în suprafaţă de 75mp si 90mp, către o altă persoană juridică! Adică, acelaşi “spaţiu” dat la două societăţi diferite! Și, normal, fiecare trage acum, pe “spuza lui”! Petrolul vrea reclamele “la liber” la propriile meciuri, cealaltă societate vrea “ce a licitat”, mai précis spaţiul pe care îl plăteşte, fără ca să poată fi mulţumite ambele părţi, pentru că e imposibil!
“În situația imposibilității identificării unui consens, Clubul se va vedea nevoit să ia în considerare gasirea unor terenuri de joc alternative, astfel încât să își poată onora si respecta, în continuare, obligațiile față de partenerii și susținătorii săi”, au declarat oficialii Clubului. Cine e “vinovat” nu ne spune nimeni…