Petre Apostol

Peste 90 de gimnaste, reprezentând 23 de cluburi, concurează, astăzi şi mâine, pentru medaliile puse în joc la Campionatele Naţionale Individuale de Gimnastică Artistică pentru junioarele I, II şi III, competiţie organizată la Sala SCM Deva.
Printre sportivele care şi-au câştigat dreptul de a participa la campionate se regăsesc şi trei gimnaste de la CS Petrolul Ploieşti, anume Mara Matei şi Roberta Matei, la junioare II, nivel 3 (11 ani), respectiv Maria Isbăşoiu, la junioare III, nivel 2 (10 ani), pregătite de antrenoarele Doina Olaru, Camelia Rădulescu şi Corina Ungureanu.
La junioare II, nivel 3, urmează să participe 29 de sportive, repartizate în cinci grupe, cele două gimnaste petroliste, Mara Matei şi Roberta Matei, făcând parte din grupa 1. La junioare III, nivel 2, sunt înscrise în concurs 31 de sportive, repartizate în cinci grupe, Maria Isbăşoiu făcând parte din grupa 5.
De menţionat că Doina Olaru şi Camelia Rădulescu sunt trecute şi pe lista arbitrelor la această competiţie.
Astăzi este programat concursul de individual compus, la junioare III, nivel 2, întrecerea urmând să înceapă de la ora 9:10, iar la junioare II, nivel 3 – de la ora 12:25. Mâine, cu începere de la ora 10:20, sunt programate finalele pe aparate.