Se poartă această „tactică” – prin care se bate şaua să priceapă iapa, cum se spune, fiind „denunţate” cu jumătate de gură unele matrapazlîcuri!
La un club „neimportant”, „anonim”, se spune că, atunci când s-a semnat ultimul contract de furnizare de servicii, cu un anumit operator (unele voci spun că, de fapt, de fiecare dată când s-a semnat un contract în această direcţie „electronică şi de telecomunicaţii”), la pachet cu abonamentul lunar – deloc mic, au sosit şi tot felul de promoţionale! Ba o „plasmă”, ba o tabletă, ba un iphone, hop şi un laptop… Sau mai multe! Care obiecte s-au „evaporat” imediat, surse din interior susţinând chiar că deţin „dovada supremă” în acest caz – înregistrări când astfel de obiecte ajung în portbagajul unor maşini care aparţin celor care au „dat cu pixul” pe respectivele contracte!
Acum, dacă e să fim răutăcioşi, primul condamnat ar trebui să fie cel pentru… „tăinuire” !Apoi, desigur, dacă se poate, să se facă o verificare, un recesământ al obiectelor electronice, să vedem ce lipseşte din club! Şi eventual, cine pe ce a pus mâna şi în ce sufragerie sunt acum „bunurile dobândite ilicit” – sub formă de… atenţii!
Dar, cu siguranţă, nimeni nu va afla aceste „amănunte”, important e să se semneze alte contracte… Nici omul nu e veşnic, nici funcţia, şi noi ne legăm de un laptop sau o plasmă!