Un profesor din cadrul De Montfort University, universitate de prestigiu din Marea Britanie, vine pe 14 martie în România, pentru a susține o lecție demo de Critical Thinking (gândire critică), așa cum este predată studenților universității, în care se pune accent pe cooperare, identificarea soluțiilor și formularea argumentelor constructive, potrivit Hotnews.
Gândirea critică este o abilitate esențială, apreciată de angajatori pentru faptul că facilitează luarea deciziilor corecte în situații-limită, autonom, pentru soluționarea provocărilor profesionale de zi cu zi. Gândirea critică este una din acele abilități importante care nu pot fi automatizate și de aceea este extrem de apreciată.
Pe 14 martie cei interesaţi au ocazia să participe la o lecție demo susținută de Jonathan Fisher-Jones, International Associate Dean la De Montfort University și membru al Comitetului Strategic Internațional al Grupului de Operațiuni DMU. Astfel, participanţii vor avea ocazia să experimenteze sistemul britanic de învățământ, recunoscut pentru programele diverse și metodele de predare și tehnologiile de ultimă oră. Workshop-ul se desfăşoară pe14 martie, la ora 16:00, la Hotel Marshal Garden, în București, participarea – gratuită în limita locurilor disponibile, făcându-se pe bază de înregistrare pe pagina evenimentului
www.worlduniversities.ro sau direct la consultantul educațional IntegralEdu, organizatorul acestor lecții demonstrative susținute de înstituții educaționale internaționale.