Petre Apostol

Echipa de baschet feminin de la CSM Ploieşti a evoluat în Capitală în cadrul turneului al zecelea din prima fază a Campionatului Naţional la categoria U13. Turneul a fost găzduit de Sala „UTC” din Bucureşti, în organizarea şcolii de baschet Dan Dacian.
La întrecerea din Capitală au participat CSM Ploieşti, ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe şi gazdele de la Dan Dacian Portocaliu.
Elevele antrenoarei Loredana Munteanu au câştigat primul meci, scor 47-32, în disputa cu ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. Dar au cedat următoarea partidă, scor 34-48, în confruntarea cu Dan Dacian Portocaliu Bucureşti, gazdele turneului câştigând, totodată, şi meciul cu ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, scor 65-35.
Astfel, CSM Ploieşti a încheiat pe locul secund, în urma formaţiei gazdă, având, acum, un bilanţ de 16 victorii şi 4 înfrângeri în acest sezon.
Lotul de jucătoare folosit de Loredana Munteanu la turneul din Capitală a fost următorul: Olivia Sandu, Bianca Gheorghe, Agnes Zane, Andreea Dumitru, Daria Tănase, Daria Iordăchescu, Ines Vârlan, Alexia Apostolache, Sabina Chirilă, Maria Ionescu, Ioana Savu, Alexia Dedu, Karina Munteanu, Natalia Bărăscu, Daria Trican şi Cristina Grigore.
În etapa a XI-a, programată în zilele de 23 şi 24 martie, echipa ploieşteană va evolua în Grupa A1, alături de câştigătoarele Grupelor A1 şi A2 din runda precedentă – BC Slam Bucureşti, respectiv CSŞ Craiova.