Petre Apostol

Divizia Naţională de Juniori U15 la rugby şi-a încheiat prima parte a sezonului, echipa Aurora Băicoi câştigând Regiunea Muntenia, performanţă asigurată înainte de ultima etapă a fazei preliminare. Pentru această generaţie a clubului prahovean reprezintă a doua oară la rând când se încununează campioană a Munteniei, după performanţa similară obţinută la categoria U14, la care avea să-şi adjudece chiar medaliile de bronz pe plan naţional.
Echipa din Băicoi nu a evoluat în ultima etapă a Regiunii Muntenia, a zecea, încheindu-şi participarea în runda anterioară, în care a învins pe principala rivală la prima poziţie, RC Antonio Junior. De altfel, formaţia din Capitală nu a pierdut decât în cele două partide disputate cu CS Aurora Băicoi, ocupând locul secund, la egalitate de puncte cu echipa prahoveană, după ce s-a impus, în ultima etapă, pe terenul celor de la ACS Flamingo, scor 42-20.
Primele patru clasate din Regiunea Muntenia, Aurora Băicoi, RC Antonio Jr., ACSO Viitorul Pantelimon şi LPS Constanţa, şi-au asigurat prezenţa la turneul final, alături de câştigătoarele Regiunilor Moldova (CSŞ Unirea Iaşi) şi Transilvania (AS Florin Popovici Baia Mare).
Clasament Regiunea Muntenia
1.CS Aurora Băicoi 8 6 0 2 305-108 30 (6)
2.AS RC Antonio Jr. 8 6 0 2 274-126 30 (6)
3.ACSOV Pantelimon 8 4 0 4 113-199 19 (3)
4.LPS Constanţa 8 3 0 5 90-212 12 (1)
5.ACS Flamingo 8 1 0 7 105-242 6 (2)

Victorie la U16

Echipa din campionatul de rugby la categoria U16 de la CS Aurora Băicoi a încheiat perioada nefastă, după patru înfrângeri la rând (trei pe teren şi una la „masa verde”, pentru neprezentare) prahovenii câştigând meciul din penultima etapă a Regiunii Muntenia.
Echipa din Băicoi s-a impus, în deplasare, cu CSM Bucureşti, scor 40-10, marcând şase eseuri, dintre care cinci transformate. Gazdele au punctat printr-un eseu transformat şi o lovitură de pedeapsă.
În clasament, echipa prahoveană a rămas pe locul al şaselea, cu 23 de puncte acumulate, fiind ieşită din calculele pentru calificarea la turneul final, la care avansează primele patru clasate din ierarhie.
Aurora Băicoi va încheia competiţia duminică, atunci când, în ultima etapă, va primi replica formaţiei de pe locul secund, CSA CSŞ Steaua Bucureşti, de la ora 13:00.