În faza județeană a Cupei României avem prima finalistă, CSO Plopeni administrând ”o mână de goluri” celor de la CS Bănești, într-un meci disputat în condiții de top, la Blejoi, miercuri seară.CSO B
Echipa lui Iulius Mărgărit s-a impus la o diferență care scutește de orice alte comentarii, 5-0, prin golurile lui Ionuț Filip, Cătalin Vlad, Andrei Ciobanu – cu o dublă și Butufei, aceștia din urmă fiind adevărați ”specialişti ai Cupei județene”, trofeu pe care l-au câștigat ”un cincinal” consecutiv!
Replica Băneștiului a fost una mult sub așteptări, echipa care spera chiar la fotoliul de lider fiind în cădere, iar vara se anunță încinsă, în sensul că se prefigurează schimbări majore.

A doua calificată mai așteaptă

Din păcate, a doua finalistă a Cupei nu este încă stabilită, CS Blejoi așteptând o decizie a Comisiei de Disciplină a AJF Prahova, pentru a vedea cu cine joacă în semifinală. Astfel, după ce CS Cornu a contestat dreptul de joc al lui Cristian Negotei – de la Tricolorul Breaza (care a învins pe teren, scor 3-0), se așteaptă decizia în acest caz și, apoi, programarea jocului!