Singura formație prahoveană care a combătut în Liga a III-a, Astra 2, a intrat în vacanță, imediat după desfășurarea ultimei etape. Cum echipele ”satelit” nu sunt implicate în meciurile din Cupa României, care încep în iulie, iar startul acestui eșalon este programat tocmai undeva după jumătatea lunii august, formația mai sus amintită are parte de o vacanță prelungită, data reunirii lotului fiind stabilită pentru prima săptămână a lunii iulie.
8-bPână atunci,
câțiva dintre jucătorii de sub comanda lui Adrian Senin vor fi incluși în planurile primei echipe a Astrei, care se va reuni pentru reluarea pregătirilor în vederea noului sezon de Liga I în 12 iunie, pe stadionul din cartierul ”9 Mai” al Ploieștiului. Astfel, Șerban, Găvîrliță, Chiriac, Trușescu și Dragoș Gheorghe vor avea șansa de a începe pregătirea cu lotul ”mare”. Asta în condițiile în care, în primul eșalon de la noi, se va trece la o nouă regulă privind jucătorii ”under”, anume va fi obligatorie prezența în primul unsprezece a doi jucători născuți după 1 ianuarie 1998 (dintre care doar un ”under”să fie folosit pe parcursul celor 90 de minute).
La Astra 2 este sigură revenirea lui Cătălin Pahonțu, cel care a promovat cu Turris Turnu Măgurele, cum este foarte probabil ca maximum doi jucători născuți în anul 2000 să fie împrumutați la echipe de eșalon secund care caută jucători din această categorie de vârstă.