F.T.

Ieri, între orele 9.00 -11.30, angajații Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Prahova au distribuit ajutoare umanitare în zona de nord-est a județului ( Sângeru și Lăpoșel) –cea mai afectată de ploile căzute în ultimele zile.
Totodată – după cum se precizează într-un comunicat de presă al IJJ Prahova, “au fost achiziționate și distribuite familiei îndoliate ( care și-a pierdut cei patru micuți în urma viiturii din seara zilei de vineri- n.n.) diverse ajutoare necesare pentru înmormântarea copiilor luați de aluviuni.
Tot ieri, începând cu ora 12, 30 , jandarmi prahoveni urmau să meargă în localitatea Berceni cu ajutoare umanitare pentru familiile care locuiesc în cele 54 de gospodării afectate.
În contextul amintitit mai sus, șeful Inspectorului de Jandarmi Județean, colonel Liviu Coman, a spus: „Mulțumesc cetățenilor prahoveni care au dat dovadă de receptivitate, donând bunuri, precum și colegilor mei din Inspectorat care s-au mobilizat și au contribuit cu sume în bani și bunuri necesare persoanelor afectate de intemperiile din aceste zile”.