V. Stoica

Inundațiile și viiturile venite pe râul Teleajen au produs mari probleme localităților străbătute de această apă curgătoare, însă situația pare să fi fost foarte gravă la Măgurele, comună în care locuitorii nu au apă potabilă de aproape două săptămâni.
Deși, în urmă cu mai bine de zece zile, autoritățile locale dădeau asigurări că se fac eforturi pentru ca întreruperea furnizării de apă potabilă să nu dureze foarte mult, lucrările de repunere în funcțiune a sistemului de alimentare cu apă încă nu s-au încheiat. Problemele foarte mari au fost și au rămas încă în gospodăriile care nu dispun de alternativă la alimentarea cu apă, neavând nici pompe de adâncime proprii și nici… toalete în fundul curții!

apa Magurele2

Deși utilajele și muncitorii au fost la lucru și în weekendul trecut, ieri încă nu se știa exact când se va putea relua alimentarea cu apă pentru familiile afectate din cauza distrugerii conductei de către viiturile venite pe râul Teleajen.
„Având în vedere starea de nemulțumire generată de lipsa apei curente, facem precizarea că Primăria Măgurele, în toată această perioadă, a lucrat în mod constant și susținut pentru remedierea acestei probleme. (…) Știm că lipsa apei este o problemă reală pentru toată lumea, dar vă rugăm să ne fiți alături, chiar și doar înțelegând faptul că noi facem tot ce este posibil și lucrăm permanent pentru rezolvarea acesteia”, au comunicat reprezentanții Primăriei Măgurele.