Promovarea în Liga a III-a, ca antrenor principal pe banca tehnică celor de la CS Blejoi va reprezenta o provocare în plus pentru antrenorul Răzvan Vlad, cel care se regăsește și pe lista cursanților acceptați pentru a obține Licența A UEFA!
Într-o ”Listă a admișilor” cu 25 de nume, dintre care foștii internaționali Bogdan Lobonț și Daniel Pancu sunt primii doi, în ordinea mediilor obținute, Vlad s-a clasat pe locul 20, cu media 7,81 (cu 8,44 la pratică și 6,68 la teorie), urmând să se prezinte la școală pentru a bifa a doua licență de antrenor ca valoare (după Licența PRO). Să spunem că și concurența a fost una acerbă, nu mai puțin de 51 de antrenori înscriindu-se pentru cele 25 de locuri scoase la concurs)!

Reunire pe 15 iulie

echipa BlejoiCS Blejoi se apropie de ultima ”sută de metri” a vacanței de vară, una care se va termina la jumătatea acestei luni, 15 iulie fiind data la care se va efectua primul antrenament! Asta pentru că, pe 31 iulie, blejoienii vor bifa primul meci oficial, cel contând pentru Cupa României – din postura de câștigătoare a fazei județene, adversara prahovenilor urmând să se stabilească la sediul FRF, zilele următoare.

S-au înscris în Liga a III-a

Blejoienii au mai ”bifat” un capitol important al progresului lor către competiția națională, Liga a III-a, unde fotbalul din această comună ajunge în premieră.
Astfel, cei de la CS Blejoi au rezolvat formalitățile pentru înscrierea la Liga a III-a, care va debuta pe 24 august, și, cel mai important lucru, a achitat și garanția de participare, impusă din acest sezon de către Federația Română de Fotbal, în cuantum de 20.000 de lei, încă de săptămâna trecută!