Cele patru curse incluse în programul Reuniunii post-Derby au oferit două ore agreabile celor peste 500 de ”spectatori plătitori” prezenți în tribunele Hipodromului. Nu s-a putut organiza Premiul de Consolare, din cauză că nu s-a întrunit cvorumul minim de 6 cai prevăzut de regulament, dar cei prezenți au avut parte de curse atractive, interesul fiind sporit şi de… vizitele făcute la agenţia de pariuri a Casei Fortuna, deschisă recent în incinta Hipodromului, care și-a diversificat oferta cu ”combinații” între primii doi clasați în unele dintre curse.
Cea mai interesantă întrecere a zilei a fost Premiul de Vară – Fortuna Gold, pe care şi l-au disputat cei doi favoriţi văzuţi de specialişti, Borga Jackpot şi Tajfun, primul având câştig de cauză după un final destul de strâns. Festivitatea de premiere a fost oficiată de consilierul local Marius Dinu, împreună cu reprezentantul Casei Fortuna, Dermot Keelan.
În celelalte trei curse ale zilei, s-au impus Kaiac (Premiul Ialta), Rona (Premiul Izvin) şi Gazette de Cym (Premiul Ivoriu – Fortuna Silver).
Următoarea reuniune hipică oficială va avea loc sâmbătă, 27 iulie, atunci când principala cursă a zilei va fi Premiul Municipiului Ploieşti, o alergare semiclasică „open” rezervată cailor de 3 ani şi mai în vârstă, pe distanţa de 1950 metri.