FC Petrolul va susține luni, 12 august, de la ora 18.00, primul joc din acest campionat pe „Ilie Oană”, urmând să întâlnească, într-o confruntare ce se anunță a fi extrem de interesantă, pe UTA Arad, formație care a oferit, în prima etapă, o… demonstrație de forță, învingând fosta prim-divizionară Dunărea Călărași, cu 3-0.
Pentru suporterii petroliști, astăzi este ultima zi în care au posibilitatea să-și procure abonamente pentru sezonul viitor, urmând ca de mâine, 8 august, casa de bilete să fie deschisă exclusive pentru vânzarea biletelor pentru meciul cu UTA Arad. Procedura de eliberare a abonamentelor va fi reluată din data de 13 august.
Casa de bilete va fi deschisă zilnic, între orele 09.00-16.30, inclusiv sâmbătă și duminică, iar luni, în ziua meciului, până la ora 18.00.
Prețurile biletelor sunt următoarele:
– Tribuna 0 – 25 lei.
– Tribuna I – 20 lei.
– Tribuna II – 12 lei.
– Peluze – 8 lei.
Prețurile abonamentelor sunt următoarele:
Pentru sezon întreg
– Tribuna 0 – 450 lei.
– Tribuna I – 350 lei.
– Tribuna II – 220 lei (tarif întreg) şi 200 lei (tarif redus pentru pensionari, elevi, studenţi, sector 212).
– Peluze – 150 lei (tarif întreg) şi 120 lei (tarif redus pentru pensionari, elevi, studenţi, sector 100 Peluza I, respectiv sector 300 Peluza II).
* Pentru turul ediţiei de campionat 2019-2020
– Tribuna 0 – 240 lei.
– Tribuna I – 180 lei.
– Tribuna II – 130 lei.
– Peluze – 80 lei.
*abonamentele emise pentru turul campionatului vor fi valabile până la sfârşitul anului calendaristic 2019, adică și un meci din retur.

Amical Petrolul – Metalul Buzău

Așa cum anunțase de săptămâna trecută, antrenorul Flavius Stoican a decis să ”ia un amical” în mijlocul săptămânii, programarea unui joc test fiind favorizată și de faptul că se va juca următorul meci oficial tocmai lunea viitoare. 8b-caseta-fcpAdversara Petrolului, în meciul care va fi programat pe arena ”Ilie Oană” sau la Strejnicu, este Metalul Buzău, cu prilejul acestui test urmând să fie văzut la lucru și atacantul francez, cu origini ivoriene, Guy Kassa Gnabouyou, cel care este evaluat de către antrenorul Flavius Stoican de o săptămână, la fel ca și Bogdan Gavrilă, jucător care a mai trecut prin curtea galben-albaștrilor, ultima dată în Malta, şi care va semna cu „găzarii”.
Guy are trei apariții în tricoul lui Olympique Marseille, US Oreleans, Paris FC, Inter Turku (Finlanda), AEL Kaloni (Grecia), Sliema Wanderers (Malta), Torquay United (Anglia), IBV Vestmannaeyjar (Islanda) și Iraklis Salonic (Grecia) fiind celelalte grupări din CV-ul său. În plus, tot în partida cu Metalul Buzău vor fi urmăriți și jucătorii care nu au prins minute în jocul cu Metaloglobus.