Selecţionata AJF Prahova a pierdut la Braşov, scor 1-0, al doilea meci din grupele Cupei Regiunilor. Golul victoriei echipei braşovene a fost marcat de Roşu, în minutul 79, meciul fiind ”marcat” de două faze litigioase, ambele în careul brașovenilor, judecate, de fiecare dată, de către centralul băcăuan Sergiu Mavriche în defavoarea echipei prahovene. Au fost două faulturi, asupra lui Bencea (în prima repriză, acesta primind … galben pentru simulare) și Alexe, spre finalul meciului, la ambele Mavriche văzând… ce a vrut el! Din păcate, miza calificării în fazele superioare, când ”sunt bani în joc”, schimbă mult datele problemei într-o competiție care ar trebui să însemne mai mult fair-play!
Prahovenii au șansa revanșei, în primăvară, când brașovenii vor veni să joace în județul nostru, cel mai probabil, rezultatul acelui meci fiind cel care va decide echipa care se califică în finală, a treia echipă din grupă, Harghita, având șanse mici să încurce primele clasate!
În meciul de la Brașov, echipa AJF Prahova, sub comanda lui Marian Ilie, Mihai Dinu și Iulius Mărgărit a evoluat în formula: Nițache – Neacșu, Ov. Gheorghe, Gânju, I. Ștefan –Butufei, Baciu, Bencea – Băcioiu, Ciobanu, Vintilă, pe parcurs intrând și Alexe, Nițescu și Dumitru.