Apărut ”de nicăieri”, Tricolorul Breaza, echipă din Liga A Prahova împrumutându-l celor de la CS Blejoi, în Liga a III-a, ”pentru completarea efectivului de jucători under”, atacantul Rareș Dogaru este aproape de a da lovitura, având mai multe oferte de la nivel superior.
Jucătorul născut în anul 2003 a fost ”convocat” la câteva antrenamente în efectivul Petrolului Ploiești, care ar dori să-l ”semneze” de pe acum, pe fir intrând și… Gaz Metan Mediaș, care, după ce a făcut o foarte bună afacere cu Mihai Velisar, pe care l-a cumpărat cu 15000 de euro și, acum, a devenit internațional de tineret cu o cotă de cel puțin 20-30 de ori mai mare, vrea să-l ”agațe” și pe Dogaru.
Gaz Metan l-a invitat pe acesta să se antreneze sub comanda lui Edward Iordănescu, într-o perioadă de acomodare / evaluare, oferta Mediașului fiind la fel de serioasă ca și cea a Petrolului.
Rămâne de văzut ce va alege Dogaru, cel care, la doar 16 ani, are ”tot fotbalul înainte”, putând aspira fără probleme la un viitor la cel mai înalt nivel, în Liga I.