Migdalele sunt o sursă excelentă de nutrienţi, grăsimi mononesaturate benefice şi de vitamina E. Toate acestea luptă împotriva maladiei Alzheimer. De asemenea, migdalele conţin din plin şi minerale, printre care mangan, care contribuie la întărirea oaselor şi reglează zahărul din sânge. În compoziţia lor se găseşte şi magneziu. Acesta s-a dovedit a avea un rol esenţial în funcţionarea organelor, muşchilor şi a nervilor, potrivit Click.
Pilulele contraceptive reprezintă una dintre cele mai sigure metode contraceptive cu acţiune pe termen lung, care, în condiţiile utilizării corecte, asigură o eficienţă de 99,7%. În cazul tipului de anticoncepţionale cu 21 de pilule, folosirea lor corectă implică administrarea consecventă, la aceeaşi oră, în fiecare zi de administrare, după care urmează pauză de şapte zile. Folia următoare se începe în a 8-a zi, chiar dacă menstruaţia încă nu a trecut, potrivit Unica.
Telefonul a devenit atât de important în viaţa noastră, încât l-am invitat cu politeţe să ni se alăture şi în pat! Ultimul gest pe care îl facem înainte de culcare este să setăm alarma smartphone-ului şi să îl aşezăm apoi pe pernă, rugându-l să nu uite să ne trezească a doua zi. Acest obicei în aparenţă banal, împărtăşit cu restul populaţiei globului, nu este considerat benefic pentru sănătate de către specialişti, potrivit Divahair.
Fructele de mare sunt bogate în minerale, în special în zinc şi seleniu, şi sunt la mare căutare pentru că au foarte puţine calorii. Însă, semipreparatele cu fructe de mare, deşi sunt o alternativă ieftină şi la-ndemână, sunt mai nocive decât credem. Coloranţii, îndulcitorii artificiali şi conservanţii, cunoscuţi şi sub denumirea de E-uri, se găsesc în multe produse procesate. Aceste substanţe sunt utilizate pentru a îmbunătăţi aspectul şi aroma alimentelor şi pentru a le prelungi termenul de valabilitate. Unele nu ne fac rău, altele însă pot favoriza apariţia multor afecţiuni, precum cancer, potrivit Click.