Halele Centrale vor fi deschise doar astăzi și sâmbătă

S.C. Hale și Piețe a anunțat că programul de funcționare la Halele Centrale Ploiești, în perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, va fi unul redus.
Astfel, atât astăzi, 15 aprilie, cât și sâmbătă, înainte de Paști, Halele Centrale vor fi deschise doar în intervalul orar 8.30-16.30. În ceea ce privește programul de funcționare în cazul Pieței Centrale, acesta este zilnic, de luni până sâmbătă, între orele 8.00-18.00.

Program special la Serviciile de Stare Civilă și cel de  Evidență a Persoanelor

Serviciul Public Local Comunitar de Evidenţă a Persoanelor Ploieşti informează cetățenii că, în perioada Sărbătorilor Pascale, va funcţiona în baza unui program special.
Concret, atât Serviciul de Stare Civilă, cât și Serviciul de Evidență Informatizată a Persoanei își vor desfășura activitatea astfel: până pe data de 16 aprilie, între orele 8.30-13.00, iar după Paști, respectiv între 21-24   aprilie, între orele  8.30-13.00.
În context, s-a  reamintit faptul că data de 17 aprilie – Vinerea Mare, 19 și 20 aprilie – Paștele  ortodox sunt declarate, oficial, zile libere nelucrătoare.

Mijloacele de transport în comun din Ploiești vor circula ca într-o zi de duminică

Având în vedere zilele libere decretate la nivel național  în perioada 17.04.2020 – 20.04.2020, pentru Sărbătorile Pascale, TCE Ploiești a anunțat că, în zilele menționate, transportul public local de persoane va fi asigurat după programul unei   zile de duminică, program care este coroborat și cu deciziile stabilite de către Comitetul Local pentru Situații de Urgență.
S-a precizat că traseele 1 și 22/22barat vor avea orarele corelate cu programele marilor magazine din zonele deservite de aceste linii.

La Câmpina, program normal de colectare a deșeurilor

Primăria Câmpina a adus la cunoștința locuitorilor orașului care este programul operatorului de salubritate, până pe data de 30 aprilie.
Astfel, pe data de 20 aprilie este zi liberă, programul urmând să fie recuperat pe data de 27 aprilie, în restul perioadei menţionate Floricon Salub SRL urmând să asigure programul normal de ridicare și preluare a deşeurilor menajere.