Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, a vorbit, ieri, în cadrul unei conferințe de presă, despre momentul în care ar putea să revină suporterii pe stadioane.
”La nivel normativ suntem deja pregătiți cu modul în care să reluăm prezența spectatorilor pe stadioane, ne trebuie doar un moment oportun”, a declarat Ionuț Stroe, care a reușit să spună … mai nimic în multe cuvinte despre ce va urma pentru sport și sportivi. Așadar, nu se știe clar când vom vedea spectatori pe stadioane, când se vor putea relua competițiile de amatori, fără testările pentru coronavirus, când vor putea reveni copiii în întrecerile sportive.
Deocamdată, șeful MTS susține că după data de 1 octombrie se va face o analiză pentru a vedea ce impact au măsurile de relaxare. În plus, Stroe a declarat că intenționează să creeze cadrul de reluare a campionatului intern de handbal în sistem competițional săptămânal.
„Așa cum am mai spus, după 1 octombrie vom face o analiză la nivel de Guvern pentru a vedea ce impact au măsurile de relaxare. Toate deciziile vor fi influențate de numărul de infectări” – a spus Stroe, după strategia devenită ”model ”!
A promite și a spera… chiar nu costă nimic!