SDEE Muntenia Nord, parte a Grupului Electrica, continuă parteneriatul cu Colegiul Tehnic “Elie Radu” din Ploiești, pentru învățământul în sistem dual, oferind susținere pentru o noua clasa cu specializarea Electrician Exploatare Centrale și Stații, chiar și în condițiile speciale ale acestui început de an școlar.

Specialiștii noștri sunt pregătiți să asigure condițiile necesare pentru pregătirea practică în instalațiile SDEE Muntenia Nord pentru o nouă serie de elevi.

În cadrul parteneriatului, fiecare elev înscris în clasa profesională va primi o bursă lunară în valoare de 500 de lei, finanțată de SDEE Muntenia Nord, la care, în funcție de rezultatele școlare, se poate adăugă o bursă de merit de 200 de lei/lună, acordată de companie, precum și echipament de lucru, echipament de protecție și asigurarea unei mese pe zi la locul de practică, dar și cazare pentru elevii nelocalnici, atunci când este cazul.

După finalizarea studiilor și în conformitate cu nivelul de pregătire și competențele certificate, absolvenții vor avea posibilitatea de a se angaja  în cadrul SDEE Muntenia Nord sau în alte companii din Grupul Electrica.

Prin acest parteneriat se dorește formarea competentelor necesare pentru dezvoltarea personală și profesională a tinerilor și sprijinirea acestora în tranziția de la școală la un loc de muncă,

Biroul de presă SDEE Muntenia Nord – 23.09.2020