Primarul Municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici, a dispus efectuarea, în regim de urgenţă, a unor lucrări de refacere a sistemelor pluviale existente la nivelul a două baze sportive importante ale oraşului, respectiv la Sala “Leonard Doroftei” şi la clădirile aferente Stadionului “Ilie Oană”.
Deja, au demarat lucrările de refacere a sistemului pluvial ce deservește clădirea Sălii “Leonard Doroftei”, care constau în înlocuirea burlanelor, jgheaburilor și a bordurilor, iar la nivelul acestei baze sportive vor demara şi lucrările de refacere a hidroizolației.
De asemenea, începând de astăzi, la nivelul Stadionului „Ilie Oană”, respectiv la corpurile de clădire situate pe colţuri, se vor înlocui jgheaburile, lucrare ce va fi executată cu ajutorul unei firme de alpinişti utilitari.
“Cele două baze sportive au întâmpinat probleme serioase în perioada ultimelor ploi. Sistemele pluviale actuale sunt deteriorate, ceea ce cauzează pătrunderea precipitaţiilor în clădiri şi afectarea, în timp, a acestor structuri. Estimăm ca până la finalul acestui an să încheiem aceste lucrări. Aşa cum am mai declarat, îmi doresc să susţinem aceste baze sportive. Aceste lucrări se impuneau şi vor ajuta, pe viitor, la desfășurarea în condiţii bune a activității sportive”, a declarat, în acest context, primarul Andrei Liviu Volosevici.