Suporterii Petrolului nu fac pauză de la … fapte bune, în ciuda restricțiilor cauzate de pandemia de Covid, încercând să nu abandoneze, în perioada Sărbătorilor, tradiția de a ajuta pe cei aflați în dificultate. Astfel, fanii petroliști vor să mențină obiceiul donațiilor, chiar dacă de această dată colectarea de daruri nu va fi „legată” de un turneu de fotbal.
„Deşi 2020 ne-a oferit un an care ne-a pus la multe încercări, noi nu vom renunța niciodată sa luptăm pentru lucrurile în care credem. Așa cum vremurile în care trăim ne țin departe de pasiunea noastră cea mai de preț, așa și Cupa Peluzei Latine se va desfășura în acest an „fără suporteri”, dar și …fără participanți.
Așadar, vă invităm să veniți alături de noi și să aducem niște zâmbete pe chipurile unor copii care au nevoie de implicarea noastră în pragul Sărbătorilor de anul acesta.
Punctul de colectare pentru diverse donații (haine, jucării, alimente, bani) este Stadionul Ilie Oană, intrarea pe strada Latină , în perioada 18-20 Decembrie.
Doar uniți vom învinge și vom trece peste toate, indiferent de piedici!
Contact:0727948546
Cont bancar:RO82INGB0000999907974581 (menționați “acțiune caritabilă”)” – este comunicatul fanilor din Peluza Latină, care așteaptă implicarea tuturor suporterilor în acest demers caritabil.