Sâmbătă și duminică au avut loc jocurile contând pentru etapa a 32-a din Liga A Prahova, la fotbal, lupta pentru primul loc, în care trei echipe ”contează” (CS Păulești, Atletic United și CS Cornu), ducându-se de pe aceleași coordonate, pentru că toate grupările menționate au obținut victorii pe linie!
Derbiurile rundei au avut loc la Breaza, acolo unde CS Păulești a reușit un succes in extremis, golul lui Ovidiu Saule, din minutul 90 aducând victoria și, implicit, păstrarea primei șanse la promovare! Oaspeții au condus prin golul lui Comnoiu, Duricu a egalat pentru Breaza, unde a reapărut în teren, ca jucător și președintele brezean/ antrenor Blejoi – Marius Vișan, pentru ca Saulea să dea golul victoriei pe final!Și Cornu a luat 3 puncte într-un joc dificil, cu CS Bănești, în timp ce Atletic Unitted a învins Brebu cu 3-1.

Restanţele se joacă mâine
Formațiile fruntașe ale Ligii A, care au dat jucători selecționatei AJF Prahova, câștigătoare a Cupei Regiunilor, vor disputa, mâine, 1 iunie, de la orele 18,00, meciurile restante, contând ­pentru runda cu numărul 26 (când a avut loc finala de la ­Mogoșoaia, câștigată cu 2-0, în fața echipei similare a AJF Brașov). Astfel, se la orele 18,00, sunt programate partidele CS Păulești – Petrolistul Boldești, Atletic United – CSC Berceni și Tricolorul Breaza – CSC ­Măneciu.