Cupa României Betano își va consuma, astăzi, ultima etapă a fazei grupelor, iar pentru Petrolul urmează meciul de pe „Ilie Oană” cu U Craiova 1948.
Întâlnirea se va disputa începând cu ora 19.00 și, paradoxal, deși la acest moment este pe ultimul loc în clasamentul grupei din care face parte în ”noul format” al Cupei, echipa ploieșteană păstrează șanse teoretice la ocuparea locului 2 și, implicit, la calificarea în faza eliminatorie, unde vor merge 8 echipe (primele 2, din cele 4 grupe).
”Condițiile”, deloc puține, ar presupune un succes de la două goluri în sus pe teren propriu, cu Craiova ”lui Mititelu”, apoi, un scor cât mai ”strâns” la Buzău, între Dinamo și Unirea Slobozia și, desigur, Voluntariul să nu învingă Sepsi Sf. Gheorghe! Pare mai degrabă… rebus, dar minuni s-au mai văzut!
Foarte probabil, Nae Constantin nu va schimba prea multe în primul unsprezece, unde va reapărea și Irobiso, pentru ploieșteni urmând o nouă perioadă de pauză, până pe 14 decembrie, când este programată deplasarea de la București, cu Rapid!
Deci, de prea mulți jucători menajați nu poate fi vorba, iar un meci bun va da moral pentru ultimele două dueluri din campionat, pe lângă deplasarea mai sus amintită, duelul cu Craiova urmând să se repete în 18 decembrie, înainte de vacanță.
Biletele sunt disponibile on-line, accesând www.entertix.ro și vor putea fi procurate și de la casa stadionului „Ilie Oană”, ce va fi deschisă conform următorului program:

Marţi, 6 decembrie: orele 10.00 – 19.00
Prețurile biletelor sunt următoarele:
– Peluze – 5 lei;
– Tribuna II – 10 lei;
– Tribuna I – 15lei;
– Tribuna 0 – 20lei;
– Loja – 50 lei
Abonamentele emise pentru sezo­nul în curs sunt valabile și pentru jocurile din Cupa României.