În noaptea de luni spre marţi (5/6 decembrie), în jurul orei 1.30, salvatorii prahoveni au intervenit pentru localizarea şi stingerea unui incendiu produs la mai multe anexe din satul Pietroşani, comuna Puchenii Mari.
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) «Şerban Cantacuzino» Prahova, flăcările se manifestau violent, cuprinzând cu repeziciune două solarii, două magazii în care era depozitată o cantitate considerabilă de materiale combustibile (lemne și carbune) și o bucătărie de vară.
Suprafață totală afectată de incendiu a fost de 400 de metri pătraţi. Progresiv, pentru gestionarea operativa a evenimentului au acționat patru autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD».
Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului ar fi fost jarul sau scânteile căzute dintr-un dispozitiv de încălzire, iar ceea ce a determinat extinderea cu repeziciune a flăcărilor a fost «coş de fum neizolat sau amplasat necorespunzător faţă de materiale combustibile”
(Comunicat şi foto ISU Prahova).