V. S.

Salvamontiștii prahoveni sunt zilnic la datorie și răspund solicitărilor de intervenție pentru salvarea celor accidentați sau rătăciți pe cărările din munții Prahovei. Însă, în spatele acțiunilor vizibile, stau multe ore de antrenament, nopți nedormite, oboseală și interesul de a ține pasul cu cele mai noi dotări necesare în timpul acțiunilor de salvare sau de recuperare a persoanelor accidentate în drumețiile montane.
Fiecare dintre noi a avut sau ar putea avea nevoie, în orice moment, de salvamontișți. Și fiecare dintre noi ar dori ca echipamentele lor să fie cât mai performante, astfel încât acțiunile să fie de succes. De aceea, și noi le putem veni în ajutor salvatorilor montani, prin direcționarea a 3,5% din impozitul pe venit către Asociația Salvatorilor Montani Prahova.
”Eforturile noastre sunt bine-cunoscute la nivel național, iar sprijinul tău se va simți în calitatea serviciilor noastre. Pentru a intra în posesia formularului, dă click pe link-ul de la sfârșitul acestei postări, completează rubricile cu datele personale, semnează și apoi depune formularul la ANAF sau trimite-ni-l nouă și îl vom depune noi pentru tine! Pentru mai multe informații, puteți lua legătura cu Andrei Dascălu, la tel. +40733/930.800, sau pe e-mail salvamontprahova@yahoo.com. Formularul poate fi descărcat de aici: https://drive.google.com/drive/folders/1G-Krc7GIDE2_V76PqhmHLXxXoVKxGwnY?fbclid=IwAR1tU3xXmpIyRnvw_pezGaepCoLMtGCtnMliBVJPrMo8IBLM7XPsTcyGzBw” – Asociația Salvatorilor Montani Prahova.