Un conflict izbucnit, în weekend, între doi bărbați din comuna Dumbrăvești a avut urmări pentru ambele persoane implicate în scandal: unul a ajuns la spital, iar celălalt – în arest!
Incidentul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 09.45, potrivit IPJ Prahova. Atunci, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Plopeni au fost sesizați de un bărbat din comuna Dumbrăvești că a fost amenințat și rănit cu un obiect înțepător.
Astfel că polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din primele verificări au stabilit că în jurul orei 09.30, în timp ce se afla în fața unei societăți comerciale din comună, tânărul în vârstă de 26 de ani ar fi fost agresat verbal de către un consătean în vârstă de 54 de ani. ”Ulterior, între cei doi a izbucnit un conflict, generat de mai multe neînțelegeri existente între ei, în urma căruia tânărul ar fi fost rănit cu un obiect înțepător. În urma altercației, acesta din urmă a necesitat îngrijiri medicale de specialitate, fiind transportat la spital. Astfel, în baza probatoriului administrat, bărbatul de 54 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fața de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile. În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe”, informează IPJ Prahova.