În zilele de 18-19 februarie 2023, Sala de atletism „Ioan Soter” din București a fost gazda Campionatelor Naționale pentru Seniori și Tineret ale României. Atleții de la CS Atletico Slănic – conduși de președintele clubului, Gimy Mușat și profesorii Maria Andrei și Florin Andrei – au avut o prestație excepțională, reușind să obțină 3 titluri de Campioni ai României și 3 medalii de argint! În prima zi, echipa de ștafetă mixtă 4 x 400 m, în ­componența Alexandru Blănaru – Bianca Stoica – Andrei Rebecca – Mark Fandly, a reușit cu timpul de 3.18.63 min. să intre în posesia primelor două titluri de Campioană a României, atât la Seniori cât și la Tineret!

În a doua zi de ­concurs, atleții prahoveni au reușit să obțină cel de-al 3 le-a titlu de Campioană a României la Tine­ret cu ștafeta 4 x 400 m, în com­ponența Darius Cornescu – Ruben Chivi – Alexandru Blănaru – Mark Fandly, aceeași echipă obținând medaliile de argint și la categoria Seniori!
Totodată, sportivul Mark Fandly a reușit , după o cursă excepțională în cursa de 800 m, cu timpul de 1.52.70 min., să intre în posesia medaliilor de argint, atât la categoria Seniori cât și la categoria Tineret! De menționat că rezultatele sunt cu atât mai valoroase cu cât Alexandru Blănaru, Bianca Stoica, Ruben Chivi, Darius Cornescu sunt încă ­juniori!