În perioada 1 – 2.04.2023 s-au desfășurat , în Sala de atletism « Ioan Soter» din cadrul Complexului Sportiv» Lia Manoliu din Capitală, finalele Campionatelor Naționale rezervate copiilor cat. 1 și 2 . La concurs au participat peste 1200 de sportivi din toată țara! Atleții de la CSS Ploiești, pregătiți de profesorii Maria Andrei și Florin Andrei, au reușit să obțină 5 medalii- două medalii la cat. copii 1 și trei la cat. copii 2! Cele mai strălucitoare medalii au fost obținute de copiii categoria 2 prin Iannis Niculescu , sportivul pregătit de prof. Florin Andrei reușind în proba de 60 m, cu timpul de 8.44 sec., să obțină medalia de aur și să intre în posesia titlului de Campion al României, respectiv ștafeta 4 x 200 m de la aceeași categorie, în componența Andrei Neculai – Iustin Ioan –  Iannis Niculescu – Ștefan Moisoiu, care cu timpul de 1.53.24 min. au câștigat medalia de aur și titlul de Campion al României! A treia medalie la copii cat. 2 a fost obținută de Ștefan Moisoiu, elevul pregătit de prof. Maria Andrei reușind, cu timpul de 29.09 sec. în proba de 200 m, să obțină medalia de argint, fiind la 4 sutimi de secundă de medalia de aur!  CSS Ploiești a avut o evoluție meritorie și la cat. Copii 1, obținând două medalii de bronz cu ștafeta 4 x 200 m fete -1.49.67 min., în componența Rebeca Prunoiu – Ștefania Cîrjan – Sara Echimescu – Ana Maria Ștefan, respectiv ștafeta 4 x 200 m băieți – 1.48.01 min., în componența Ionuț Guță – Alexandru Tudorache – Alexandru Ioniță – Mihai Chivu!

Și CSM-ul a venit cu aur
În eeași competiție, sportiva de la CSM Ploieşti, Daria Popescu, a reuşit încă din prima zi o performanţă deosebită: a devenit campioană naţională la categoria Copii 2 (12 ani) în proba de aruncare a greutăţii , cu o performanţă de 10,38 metri (personal best)!
Eleva Mariei Sîrbu a confirmat, astfel, forma bună arătată în acest sezon de sală, în care a reuşit, tot la aruncarea greutăţii, să câştige şi Etapa de Zonă din urmă cu două săptămâni (9,55 metri), dar şi un loc 6 la Etapa Finală de la sfârşitul săptămânii trecute, în proba de aruncarea suliţei, cu o performanţă de 17 metri! CSM Ploieşti a mai fost reprezentat la Etapa Finală de Sara Radu, care a ocupat locul al 45-lea în proba de „60 metri”.

CSS a dat doi campioni
În perioada 1 – 2.04.2023 s-au desfășurat , în Sala de atletism « Ioan Soter» din cadrul Complexului Sportiv» Lia Manoliu din Capitală, finalele Campionatelor Naționale rezervate copiilor cat. 1 și 2 . La concurs au participat peste 1200 de sportivi din toată țara! Atleții de la CSS Ploiești, pregătiți de profesorii Maria Andrei și Florin Andrei, au reușit să obțină 5 medalii- două medalii la cat. copii 1 și trei la cat. copii 2! Cele mai strălucitoare medalii au fost obținute de copiii categoria 2 prin Iannis Niculescu , sportivul pregătit de prof. Florin Andrei reușind în proba de 60 m, cu timpul de 8.44 sec., să obțină medalia de aur și să intre în posesia titlului de Campion al României, respectiv ștafeta 4 x 200 m de la aceeași categorie, în componența Andrei Neculai – Iustin Ioan – Iannis Niculescu – Ștefan Moisoiu, care cu timpul de 1.53.24 min. au câștigat medalia de aur și titlul de Campion al României! A treia medalie la copii cat. 2 a fost obținută de Ștefan Moisoiu, elevul pregătit de prof. Maria Andrei reușind, cu timpul de 29.09 sec. în proba de 200 m, să obțină medalia de argint, fiind la 4 sutimi de secundă de medalia de aur!
CSS Ploiești a avut o evoluție meritorie și la cat. Copii 1, obținând două medalii de bronz cu ștafeta 4 x 200 m fete -1.49.67 min., în componența Rebeca Prunoiu – Ștefania Cîrjan – Sara Echimescu – Ana Maria Ștefan, respectiv ștafeta 4 x 200 m băieți – 1.48.01 min., în componența Ionuț Guță – Alexandru Tudorache – Alexandru Ioniță – Mihai Chivu!

Și CSM-ul a venit cu aur
În aceeași competiție, sportiva de la CSM Ploieşti, Daria Popescu, a reuşit încă din prima zi o performanţă deosebită: a devenit campioană naţională la categoria Copii 2 (12 ani) în proba de aruncare a greutăţii , cu o performanţă de 10,38 metri (personal best)!
Eleva Mariei Sîrbu a confirmat, astfel, forma bună arătată în acest sezon de sală, în care a reuşit, tot la aruncarea greutăţii, să câştige şi Etapa de Zonă din urmă cu două săptămâni (9,55 metri), dar şi un loc 6 la Etapa Finală de la sfârşitul săptămânii trecute, în proba de aruncarea suliţei, cu o performanţă de 17 metri!
CSM Ploieşti a mai fost reprezentat la Etapa Finală de Sara Radu, care a ocupat locul al 45-lea în proba de „60 metri”.