V. S.

Social-democrații prahoveni merg în competiția electorală pentru alegerile locale programate pe data de 9 iunie cu nici mai mult, nici mai puțin de opt candidate! În cursa pentru Primăria municipiului Câmpina s-a înscris Irina Mihaela Nistor, la Breaza – Alexandra Bran, la Comarnic – Cristina Gheauș, la Sinaia – Aurora Arieșan, la Bărcănești – Carmen Dumitru, la Cărbunești – Claudia Ene, la Măgurele – Romelia Luminița Ene și la Iordăcheanu – Andreea-Maria Cîrstea.

Este cel mai mare număr de femei care candidează la alegerile locale din 9 iunie din partea unui partid politic în județul Prahova, social-democrații fiind cei care au susținut dintotdeauna rolul femeii în politică și în administrația publică locală sau centrală.
Marți seară, în Comitetul Politic Județean al PSD Prahova, au fost validate candidaturile pentru alegerile locale de la începutul lunii iunie, la întrunire fiind prezenți candidații la funcția de primar cu care social-democrații vor merge în fața alegătorilor la scrutinul din 9 iunie.
”Ne mândrim cu o echipă dedicată și profesionistă și ne angajăm să ducem o campanie pozitivă, bazată pe fapte, proiecte și soluții pentru dezvoltarea durabilă a județului Prahova”, a declarat Virgiliu-Daniel Nanu, președintele PSD Prahova, după ședința Comitetului Politic Județean.
Beatrice Gâjman, președintele Organizației Femeilor Social-Democrate Prahova: ”OFSD Prahova este o echipă unită, avem opt candidate la funcția de primar: ambițioase, determinate, implicate! Mulțumim domnului președinte PSD Prahova, Virgiliu Daniel Nanu, pentru susținerea doamnelor pe liste! PSD Prahova este o forță!”.