Bulgarul Bozhidar Avramov, ultimul jucător sosit în tabăra campioanei CSU Asesoft, a ajuns marți după-amiază la Ploiești și a susținut deja un prim antrenament sub comanda lui Vladimir Arnautovic și a colaboratorilor săi. Bulgarul și-a surprins noii colegi încă din momentul ieșirii de la vestiare, afișându-se cu un maiou al primei reprezentative a României, după care s-a pregătit cot la cot alături de Burlacu și compania.

„Am urmărit prestațiile Asesoftului în EuroCup, unde a avut un sezon foarte bun. Am ales să vin la Ploiești după ce am întâmpinat unele probleme în Italia, în urma schimbării antrenorului de la JuveCaserta, iar faptul că știam lucruri bune despre această organizație a contat mult în decizia mea. Îmi amintesc meciurile cu CSU Asesoft din urmă cu un sezon, au fost două victorii frumoase pentru noi, chiar dacă nu am mers mai departe. Acum mă aflu aici și îmi doresc să conving pentru a rămâne cel puțin până la vară. Asesoft este cel mai important nume din România și sunt fericit că am această șansă”, a declarat Avramov.

Fundașul de 24 de ani va fi testat de staff-ul campioanei și în următoarele două zile, iar dacă el va corespunde cerințelor atunci va avea șansa debutului chiar vineri, în meciul pe care CSU Asesoft îl va susține în deplasare, împotriva lui BC Mureș, într-o reeditare a finalei din 2013. La ședința de pregătire de marți seară au participat și americanii Jarvis Hayes și Alhaji Mohammed, aflați în ultimele zile de contract cu CSU Asesoft.