AFI Palace Ploiești invită prahovenii sâmbătă, 28 martie, să sărbătorească Ora Pământului, alături de elevii Colegiului Carmen Sylva din Ploiești.
Cu ajutorul becurilor reciclate din centrul comercial, aceștia vor susține în intervalul 15:00 – 20:30, ateliere de pictură pentru copii, pe materiale neconvenționale. Acțiunea va avea loc la etajul centrului comercial, în zona magazinului H&M.

“În fiecare an organizăm activități dedicate Orei Pământului. Este un eveniment de conștientizare a importanței reciclării și protecției mediului înconjurător. Împreună cu elevii Colegiului Carmen Sylva, vom transforma becurile reciclate în artă și vom invita copiii să participe la acest program interactiv”, declară Oana Vijială, Mall Manager AFI Palace Ploiești.

Ora Pâmântului este un eveniment cu tradiție, care se sărbătorește la nivel internațional în ultima sâmbătă din luna martie a fiecărui an și care are ca scop sensibilizarea utilizatorilor de energie electrică față de problema dioxidului de carbon emis în atmosferă la producerea energiei electrice.

Sâmbătă, între orele 20:30-21:30, AFI Palace Ploiești se va alinia acțiunilor desfășurate la nivel internațional și va opri lumina timp de o oră pe culoarele principale ale centrului comercial.