Campionii României continuă seria acţiunilor de promovare a baschetului în şcolile şi liceele din Ploieşti. Înaintea primelor partide ale seriei semifinale cu Energia Tg. Jiu, ce se vor desfăşura pe 29 şi 30 aprilie, în Sala Sporturilor „Olimpia”, cei mai buni baschetbalişti din ţară vor merge în două instituţii de tradiţie din oraş, pentru a se întâlni cu suporterii şi iubitorii de baschet.

Vineri, 24 aprilie, de la ora 10:00, Levente Szijarto, Jonte Flowers, Marius Runkauskas, Ştefan Neagu şi Andrei Ene vor poposi în sala de sport a Colegiului Naţional „Mihai Viteazul”, pentru a-i provoca pe elevi la diverse concursuri de îndemânare. Fanii prezenţi la „LMV” vor fi recompensaţi cu tricouri cu însemnele clubului, fanioane şi invitaţii la meciurile din „Olimpia”, cu Energia Tg. Jiu.

Acţiunea se va repeta luni, 27 aprilie, de la ora 13:30, în sala de sport a Colegiului Naţional „Nichita Stănescu”, de această dată cu participarea lui Stefan Pot, Michalis Pelekanos, Christopher Cooper, Adrian Movileanu şi Vlad Negoiţescu.

Ambele întâlniri cu elevii celor două instituţii de învăţământ vor dura aproximativ 30 de minute.